Balustrade og søjlehegn

Hos Rubin Stuk & Søn har vi stor erfaring med produktion af balustrader til alle formål. Vi har produceret balustrader i mange forskellige sammenhænge, og derfor kan du være tryg ved at få leveret balustrader fra os.

Se vores fordelagtige priser og forskellige produkter lige her .

 

 

Balustrader – hvad, hvorfor og hvordan?

Balustrader kan bruges i mange sammenhænge; ved trapper, terrasser og altaner, og de ses ofte ved ældre bygninger. Ligesom med alt andet byggeri skal balustrader dog også holdes ved lige, og med tiden kan det være, at de skal skiftes ud.

Uanset hvad, er det vigtigt at holde sig for øje, at balustraderne skal udføres i god kvalitet og i det rette materiale for at holde – ikke mindst i det danske klima, som der skal tages særlige hensyn til. Dårlig udførelse og fejlmateriale kan nemlig hurtigt blive en dyr og farlig affære, idet balustraderne i værste tilfælde kan falde helt sammen.

Balustrader hos Rubin Stuk & Søn

Hos Rubin Stuk & Søn producerer vi vores balustrader i beton og stålarmerer dem, netop fordi dette materiale kan holde i mange år modsat knust-marmorstøbte balustrader. Denne teknik er vi ene om at tilbyde i hele Danmark. Vi har forskellige slags balystre, du kan vælge i mellem – og hvis du har specielle ønsker, klarer vi selvfølgelig også det. Vi tilbyder naturligvis også at montere balustraderne, således at du kan vælge at få en færdigvare.

Vi tilbyder også køb i metermål, så du selv kan montere, hvis du ønsker selv at være en aktiv del i din facaderenovering. Uanset hvad du evner og lyster, kan du altså være sikker på, at få balustrader til dine byggeridrømme, i højeste kvalitet.

Kom godt i gang med dine balustrader allerede i dag!

Du kan læse mere om vores forskellige priser på vores webshop her, og du er naturligvis også velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit valg og dine overvejelser omkring balustrader. Find vores kontaktoplysninger lige her kontaktoplysninger