betontrapper

Betontrapper af bedste kvalitet

Hos Rubin Stuk & Søn leverer vi betontrapper efter individuelle ønsker, og vi garanterer samtidig, at kvaliteten er høj og prisen konkurrencedygtig.

Der er mange fordele ved at vælge en betontrappe. Først og fremmest er betontrapper væsentligt mere brandsikre end trapper af træ, og derudover kan  betontrapper udformes præcist, som man ønsker. Betontrapper er derfor egnet til både nybyggeri og ældre bygninger, fx i forbindelse med facaderenovering, hvor man ønsker at bevare ejendommens egenart. Uanset hvilket ønske du må have til en betontrappe, står vi til rådighed med råd og vejledning.

Betontrapper fra Rubin Stuk & Søn

Hos Rubin Stuk & Søn har vi mange års erfaring med fremstilling af betontrapper; vi står derfor inde for vores produkter, fordi trapperne er udført af de bedste materialer og af faglærte stukkatører.

En betontrappe fra Rubin Stuk & Søn bygges efter individuelle mål på stedet. Det gør, at vores kunder er med i udviklingen af trappen. Uanset om der er tale om en ligeløbstrappe, svingtrappe, trappe med repos eller noget helt fjerde, leverer vi et kvalitetsprodukt, der holder i mange år.

Elementbetontrapper fra Rubin Stuk & Søn

Hos Rubin Stuk & Søn bygger vi også elementbetontrapper efter specialmål.

Kontakt os herom med evt. ønsker om tegninger eller idéer. Vi vejleder og giver gerne et uforpligtende tilbud.