betontrapper

Betontrapper hos os er af bedste kvalitet

Hos Rubin Stuk & Søn leverer vi betontrapper efter dine ønsker, og vi garanterer samtidig, at kvaliteten er høj og prisen yderst rimelig.

Der er mange fordele ved at vælge en betontrappe. Først og fremmest er betontrapper væsentligt mere brandsikre end trapper af træ, og derudover kan man forme betontrapper lige præcis som man har lyst til. Betontrapper kan derfor egne sig både til nybyggeri men også til ældre bygninger, der skal facaderenoveres, hvor man ønsker at bevare stilen. Uanset hvilket behov du må have til en betontrappe, kan vi hjælpe dig!

Betontrapper fra Rubin Stuk & Søn

Vi har hos Rubin Stuk & Søn mange års erfaring med fremstilling af betontrapper, og vi kender derfor faldgrupperne ved denne slags arbejde. Vi beskæftiger os både med nybyggeri og med ældre boliger, og vi ved derfor også, hvordan trapper skal laves, for at passe til resten af bygningen.

Med Rubin Stuk & Søn får du en betontrappe, der bygges på stedet; på den måde kan du være med i udviklingen, og således kommer der heller ikke ubehagelige overraskelser, som man kunne frygte ved at få en færdigproduceret betontrappe. Uanset om du ønsker ligeløbstrappe, svingtrappe, trappe med repos eller noget helt fjerde, kan du være sikker på, at du vil være tilfreds med en betontrappe fra os.

Elementbetontrapper fra Rubin Stuk & Søn

Hos Rubin Stuk & Søn laver vi også elementbetontrapper på special mål. Kontakt os her om med ønskede tegninger eller idéer.Går du med byggeridrømme eller har du spørgsmål til betontrapper, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vejleder og giver gerne et uforpligtende tilbud!