Billig stuk kan sagtens være stuk fra Rubin Stuk & Søn. Det kan være en bekostelig affære at få monteret stuk – ikke alle har budget til at få lavet specialstøbte gesimser med motiv. Men det betyder så absolut ikke, at ikke alle kan få råd til at montere ægte stuk i gips. Billig stuk kan sagtens være af højeste kvalitet!

Hvad er billig stuk?

Det er svært at komme i tanke om, hvad fordelen ved at købe billig stuk lavet i plastik eller flamingo er. Den billige stuk i flamingo eller plastic arbejder ikke med huset. Denne form for billig stuk udtørrer og kryber med tiden, hvilket betyder, at det i sidste ende bliver den absolut dyreste løsning at montere. Derudover er flamingo enormt brandfarligt, så skulle uheldet være ude, og opstår der brand i dit hjem, ville du prise dig lykkelig, hvis din stuk var i gips frem for billig stuk i flamingo. Konklussion: det der måske umiddelbart synes at være den billigste løsning kan ende med at blive den dyreste på sigt!

Besøg vores webshop her

Billig stuk er stuk i gips!

For det første: Det er altså ren logik – det betaler sig altid at købe god kvalitet. Og det det er absolut muligt at få billig stuk i gips. Billig stuk er ikke bare den stuk der har den laveste pris ved indkøb. Billig stuk er den stuk, der holder år efter år, uden at gå i forfald. Og den får du hos Rubin Stuk & Søn. Stuk i gips er en investering i dit hjem.
For det andet kan vores priser sagtens konkurrere med de gældende priser for plastik- eller flamingostuk: Glattrukket stuk i gips koster kun 75 kr. incl moms pr. meter. Find den billige stuk lige her i vores webshop.

Du kan også kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig på vej til at få flot og billig stuk.