Facaderenovering

Hos Rubin Stuk & Søn har vi specialiseret os i facaderenoveringer på gamle bygninger, og dette arbejde har vist os, at der rundt omkring i landet er mange skjulte skatte; ældre bygninger kan med facaderenoveringer blive rigtig flotte, hvis man renser dem for snavs og genskaber de gamle dekorationer.

Hos Rubin Stuk & Søn har vi mange års erfaring med facaderenoveringer, og arbejder dagligt sammen med de bedste renoveringsfirmaer i landet. Vi er medlem af Københavns Murerlaug, Dansk Byggeri og Stukkatørlauget, så derfor kan du med Rubin Stuk & Søn være sikker på at få udført facaderenovering i bedste kvalitet!

Facaderenovering – en nødvendighed med faldgruber

Det er en nødvendighed at få udført facaderenovering på ældre bygninger. Ved facaderenovering beskyttes husets konstruktioner mod skadespåvirkninger og nedbrydning forårsaget af det danske klima.

Facaderenovering skal laves ordentligt og løbende vedligeholdes, ellers bliver den ikke på sigt en besparelse. Hvis facaderenoveringen ikke udføres af professionelle og dygtige håndværkere, risikerer du, at soklerne revner, at pudsen skaller og at murværket revner – kort sagt, at din facade konstant skal renoveres. Dette garanterer vi, ikke sker, hvis du vælger Rubin Stuk & Søn.

Facaderenovering hos Rubin Stuk & Søn

Vi har i facaderenoveringer specialiseret os i at genskabe ældre bygningers dekorative udsmykninger. Vi genskaber gesimser, søjler, vinduesprofiler og indfatninger, blomsterranker, trekantsfordakninger og sålbænke – altså stort set alt, der fremspringer på facaden, og det uanset om det skal afformes, støbes, nedrives og monteres eller modelleres.

Vi er stolte af vores facaderenoveringer i alt fra sålbænke til til balustre; vi har gennem tiden skabt os mange solide referencer. For at se, hvad du kan forvente af Rubin Stuk & Søn, kan du se et udpluk af vores referencer

Hvad end du har spørgsmål om facaderenovering eller konkrete projekter til os, hører vi meget gerne fra dig allerede i dag i vores showroom i København, send os en mail eller ring gerne i vores åbningstid.

Find vores kontaktoplysninger her, og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad dine ønsker er.