Facaderenovering med gesimser trukket i kalkmørtel

Trækning af grove gesimser udføres Rubin Stuk & Søngammel-facade

En facaderenovering består af forskellige elementer. Gesimser trukket i kalkmørtel er et af dem. Gesimser giver ikke blot et smukt æstetisk udtryk, de tjener også et praktisk formål, når man udfører facaderenovering: Når regnen siler ned, er det ikke sundt for bygningerne, at vandet uforhindret driver ned af facaderne – men det forhindrer gesimsen, som sidder placeret der, hvor husets facade og tag mødes.

Facaderenoveringen er altså ikke kun en investering i en smuk bygning, du ender også med at spare penge på reparationsarbejde: De færreste har tid, råd eller nerver til at have et bygningsværk, der ikke er sikret mod de skader, som stadig mere voldsom vind og vejr kan påføre en facade.

Læs mere om facaderenovering

Facaderenovering med Rubin Stuk & Søn

Gesimser trukket i kalkmørtel kan findes helt tilbage fra 1700-tallet. Allerede dengang så man dem som et vigtigt element i facaderenovering. Rubin Stuk & Søn har et solidt kendskab til facaderenovering og gesimsarbejder inden for alt muret byggeri.

Vi arbejder med kalkmørtel når vi laver facaderenovering, fordi vi har erfaret, at dette materiale både kan arbejde sammen med de omgivende sten, træ- og teglmaterialer, og fordi materialet har sine egne porøse, selvopbyggende, krystaliske egenskaber.

Trækning af finpudsede gesimser udføres af Rubin Stuk & Søn

trukket-facede-gesimsAfhængig af din facaderenovering, kan du lade profilet stå groft eller glat. Det grove profil matcher den grovpudsede facaderenovering, det glatte profil matcher den finpudsede facaderenovering. Rubin Stuk & Søn hjælper dig uanset, hvad dit ønske måtte være. Vi trækker profilet akkurat efter dine ønsker og behov.

Få facaderenovering – kontakt os

Alt du skal gøre er at kontakte os. Vi står altid parat til at give dig vores helt uforpligtende bud på, hvordan du kan få den smukkeste og bedst funktionelle facaderenovering.