Facaderenovering duer ikke uden sålbænke

Det er svært at forestille sig, hvordan en facaderenovering forsvarligt kan gennemføres uden sålbænke. Ved facaderenoveringen monteres sålbænken på underkanten af vinduet. Den afdækker murværket og sikrer, at regnen, der rammer vinduet, ikke driver ned ad bygningen og derved trænger ind i væggene og forårsager skader.

Under facaderenoveringer oplever vi ofte, at sålbænkene er medtagede af årelang påvirkning fra vind og vejr: De smukke profiler er vasket væk og det betyder, at vand nemt kan trænge ind i muren og forårsage store og bekostelige skader – ligesom det naturligvis har en negativ effekt på facadens æstetiske udtryk.

Har du facaderenovering i tankerne? Læs meget mere her!

Facaderenovering med Rubin Stuk & Søn

Derfor er der al den grund til at lade Rubin Stuk & Søn hjælpe dig. Vi fremstiller og monterer med solid erfaring, betonsålbænke under din facaderenovering. Den gode sålbænk er både smuk og funktionel: Den bidrager til den komplette facaderenoverings samlede indtryk, og den holder bygningen sund.

Lad valget falde på Rubin Stuk & Søn, når du skal finde den rette til at udføre din facaderenovering – vi er din garanti for et solidt stykke håndværk. Kontakt os allerede i dag, og lad os give dig vores uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med din facaderenovering.

 

beton-saalbaenke-med-profiler