Sålbænke er nødvendige og styrker samtidig facadens udtryk

Det er svært at forestille sig, hvordan en facaderenovering kan gennemføres forsvarligt uden sålbænke. Ved facaderenoveringen monteres sålbænken på underkanten af vinduet. Den beskytter murværket og sikrer, at regnen, der rammer vinduet, ikke driver ned ad bygningen og derved og forårsager skader, når den trænger ind i væggene.

Under facaderenoveringer oplever vi ofte, at sålbænkene er medtagede af årelang påvirkning af vind og vejr: Det viser sig ofte, at de smukke profiler er vasket væk, hvilket betyder, at vand nemt kan trænge ind i muren og forårsage store og bekostelige skader, ligesom ødelagte og slidte sålbænke forringer facadens æstetiske udtryk.

Læs mere om facaderenovering her.

Facaderenovering med Rubin Stuk & Søn

Der er mange grunde til af vælge Rubin Stuk & Søn til at løse din opgave. Vi fremstiller og monterer betonsålbænke under din facaderenovering. Den gode sålbænk er både smuk, funktionel og holder i mange år: Den bidrager til den komplette facaderenoverings samlede indtryk, og holder bygningen sund.

Lad valget falde på Rubin Stuk & Søn, når du skal finde den rette til at udføre din facaderenovering. Vores mangeårige erfaringer med facaderenovering er din garanti for et solidt stykke håndværk. Kontakt os allerede i dag, og lad os give et uforpligtende tilbud på.

Vi følger opgaven til dørs fra tilbud og ide til aflevering af den færdige løsning.

beton-saalbaenke-med-profiler