Sådan trækker vi gesimser

Facaderenoveringer fører ofte trækning af nye gesimser med sig. Hos Rubin Stuk & Søn har vi mange års erfaring med facaderenoveringer, og har efterhånden trukket mange kilometer gesimser.

Bliv klogere på facaderenoveringer her

Grundejernes Investeringsfond, GI, har fået til opgave at løse diverse vedligeholdelses- og forbedringsopgaver på ældre private ejendomme i Danmark. Facaderenoveringer er ikke kun til for at bevare det æstetiske udtryk, man før i tiden har stræbt efter – facaderenoveringer er nemlig også en væsentlig del af sikkerhedsmæssige hensyn, der skal tages, når et ældre byggeri skal stå sikkert i vores nutid.

Læs mere om GI her

GI oplyser derfor om flere teknikker, man ser har været anvendt på disse gamle byggerier, således at man kan udføre facaderenoveringer. Det gør de bl.a. via YouTube-videoer. Og her kommer vi ind i billedet. Vores mange års erfaring med facaderenovering og trækning af gesimser har vi bidraget til GIs filmkatalog.

I videoen herunder viser vi, hvordan vi hos Rubin Stuk & Søn arbejder med trækning af gesimser som en del af en facaderenovering.