Marmorino / Marmorpuds

Et flot byggeri fortjener et flot finish. Marmorino giver netop dette. Strukturen i marmorino sørger for, at der skabes fantastiske farvespil, når lyset rammer overfladerne. Marmorino er utrolig smukt, og den store lup skal frem for at se, at det ikke er massiv marmor. Dit byggeri får altså et unikt udtryk, som kun kan opnås med marmorino, eller massiv marmor – dog er det i de færreste byggerier en mulighed at anvende massiv marmor.

Hos Rubin Stuk & Søn har vi stor erfaring med at arbejde med marmorino. Vi har startet et samarbejde med et italiensk firma, som er leverandør af materialer til marmorino, og vi har uddannet vores medarbejdere til at mestre kunsten til fulde.

Hvorfor Marmorino

En behandling med marmorino er ikke blot en smuk løsning – det er også en robust løsning. Overfladerne har en lang holdbarhed og fordrer kun et minimum af vedligehold.

Ved skader er det let at repare, idet marmorinoen har et spil i overfladen, som bevirker, at man ikke kan se, hvor det er repareret. Derfor ser man det tit i boligopgange, hoteller og andre meget besøgte steder.

Siden år 25 f.kr. har marmorino været anvendt i sydeuropæisk arkitektur. Marmorino består af læsket kalk og knust marmor, og derfor er en behandling med materialet en absolut miljøvenlig løsning. Marmorino er særligt velegnet til anvendelse på murværk, beton og gipsplader, som med en behandling vil fremstå, som var de lavet af marmor. Og en behandling med marmorino er ikke blot en smuk løsning – det er også en robust løsning. Overfladerne har en lang holdbarhed og fordrer kun et minimum af vedligehold.

Ønsker De yderligere information om produktet, er De mere end velkommen til at kontakte os.