Stuk produkter

Stuk

Stuk hos os er lig med godt håndværk, der bygger på en lang bygningshistorie – vi har nordens største udvalg af stukprodukter.

Mange forbinder kun stuk med fordums tids klassiske, højloftede huse og lejligheder, som oser langt væk af overdådighed og overklasse. Men stuk er meget mere end det.

Stuk kan bruges i stort set alle boligtyper. Den bedste stuk er den, der indgår i rummets atmosfære uden den overtager helhedsindtrykket.

Uanset hvad ønskerne er til etablering af stuk, hjælper vi med råd og vejledning fra idé, til vi leverer det færdige produkt.

Hvad er stuk?

Begrebet stuk dækker over mange ting. Mange forbinder stuk med udsmykninger under loftet og rosetter i gamle, højloftede rum. Men virkeligheden er en anden; Stuk er alt det, som pynter og giver karakter og særpræg både inde og uden på en bygning.

Kig op næste gang du går en tur i en af Danmarks gamle byer. Her vil du opdage, hvor meget stuk der sidder på husenes facader. I byggeri fra 60’erne og de efterfølgende årtier var stuk en sjældent del af udsmykningen på husenes facader. Idealet var den gang enkelthed og rette linjer, man mente ikke gav plads til stuk. Det betød selv sagt hårde år for stukkatørerne, men vi kan i dag konstatere, at stukken er på vej tilbage. Et moderne byggeri kan sagtens inddrage stuk som bygningsdele, der underbygger nutidens arkitektur.

Se vores fantastiske priser i vores webshop lige her!

Rubin Stuk & Søn – så er du sikker!

Som sagt er det vigtigt at vælge den stuk, der indgår som en naturlig del af dit hjem – derfor bliver det også hurtigt en smagssag. Dog er der nogle generelle tommelfingerregler, man bør kende, for at få det bedste resultat. Vi rådgiver derfor gerne om muligheder og giver ideer, når valget af stuk skal tages, så den giver det bedst mulige udtryk, der hvor den skal udsmykke i mange år.

Vi bruger udelukkende gips til vores indendørsstuk – det er der flere grunde til:
Ved at vælge en gipsstuk er man sikker på, at samlinger og overgange modelleres, så de ikke kan ses; herved dannes ensartede overflader.

Modsat gipsstuk kan produkter af plastik eller flamingo ikke slibes sammen, hvorfor resultatet adskiller sig markant fra en stuk af gips. Plast og flamingostuk brænder let og udleder farlige gasser.

Stuk, der indgår i traditionelt facadearbejde er typisk fremstillet af sten eller beton og  i sjældne tilfælde gips.

Vi leverer stuk, der passer til dig og din erfaring

Uanset om du har arbejdet med stuk før, kan du roligt bruge Rubin Stuk & Søn. Udover produktion og levering tilbyder vi også at montere stukken. Din erfaring med stuk er altså ikke afgørende; resultatet sørger vi for, bliver perfekt.

Kontakt os allerede i dag, og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.