Stuk produkter

Stuk

Stuk hos os er lig med godt håndværk – vi har nordens største udvalg af stukprodukter

Mange forbinder stuk med fordums tid; med klassiske, højloftede lejligheder, som oser langt væk af overdådighed og overklasse. Men sådan behøver det bestemt ikke at være!

Stuk kan bruges i stort set alle boligtyper, så længe den ikke larmer for meget i de øvrige omgivelser. Den bedste stuk er den, der skaber en helhed – ikke den, der overdøver det hele med sin tilstedeværelse.

Uanset hvilket hjem du har, kan vi hjælpe – og selvfølgelig til en god pris. Vi har mange års erfaring og dygtige medarbejdere.

Hvad er stuk?

Begrebet “stuk” er misforstået af mange, idet stuk oftest blot bruges om dét, vi ser i højloftede lejligheder. Her tænkes oftest på rosetter og gesimser, men faktum er, at stuk er en betegnelse for alt det, der stikker ud fra en facade, alt der ikke blot er væg eller mursten: Stuk er alt det, som pynter og giver karakter og særpræg både inde og uden på en bygning.

Kig op næste gang du går en tur i København, eller en anden ældre by, og du vil opdage, hvor stor en del stuk har i byggeriet. I byggeri fra 60’erne og et stykke frem, vil du måske samtidig bemærke, at stuk er ikke-eksisterende, da man i denne periode ville væk fra alt det, der blev anset for overflødigt. Det betød selv sagt hårde år for stukkatørerne, men vi kan nu konstatere, at stukken er på vej tilbage. Et moderne byggeri kan nemlig sagtens gøre brug af stuk uden at forælde dets udtryk.

Se vores fantastiske priser i vores webshop lige her!Rubin Stuk & Søn – så er du sikker!

Som sagt er det vigtigt at vælge stuk, der passer til resten af dit hjem – derfor bliver det også hurtigt en smagssag. Dog er der flere generelle tommelfingerregler, som man bør kende, for at få det bedste resultat.

Vi bruger udelukkende gips til vores stuk – det er der flere grunde til:
Først og fremmest kan enderne på stuk af plastik eller flamingo ikke slibes sammen, hvorfor resultatet ikke bliver ligeså flot som stuk af gips. Desuden er der seriøse farer ved plast eller flamingo; Materialerne er, modsat gips, yderst brandfarlige; de brænder let og udleder farlige gasser ved eventuel brand.

Vi leverer stuk, der passer til dig og din erfaring

Uanset om du har arbejdet med stuk før, kan du roligt bruge Rubin Stuk & Søn. Udover producering og levering tilbyder vi også at montere stukken, hvis du måtte ønske det. Din erfaring med stuk er altså ikke afgørende; resultatet sørger vi for, bliver perfekt uanset hvad. Vores erfaring med stuk er nemlig årelang.

Så hvad venter du på? Kontakt os allerede i dag, og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.