Presse

Rubin Stuk & Søn er løbende i pressen, fordi vi laver mange forskellige opgaver, og fordi vi sørger for at være aktive på mange forskellige områder. I alt fra Bo Bedre til Forsvarets gallionsfigurer har Rubin Stuk & Søn været aktive.

Nedenfor finder du et udpluk af vores presseomtale, og listen udvides ofte.

Bo bedre – om at indrette sig med kulturarven i et moderne lys
Bo Bedre har i en artikel sat fokus på, hvordan man indretter sig med respekt for sit hus alder og historier. Rubin Stuk og Søn stod for renoveringen af huset, og resultatet blev fantastisk.
Find artiklen og se det flotte resultat lige her

EUC Sjælland – om vejen til at blive stukkatør
EUC Sjælland lykønsker Rolf Martens med sin aflagte svendeprøve for at blive stukkatør. Dette er han blevet hos Rubin Stuk og Søn. Martens havde inden en uddannelse som billedhugger, hvorfor han allerede fra starten beherskede mange af disciplinerne som stukkatør – og derfor gik han direkte til svendeprøven.
Find artiklen om den nye stukkatør her

Bjørn Nørgaard – et eksempel på samarbejdet mellem kunst og håndværk
I 2004 blev Bjørn Nørgaards skulptur Borgerne i Holstebro offentliggjort. For at skupturen kunne blive en realitet brugte Nørgaard bl.a. Rubin Stuk og Søn.
Se resultatet af samarbejdet mellem stukkatør og kunstner her

Forsvaret – Rubin Stuk & Søn genskaber Flådens galioinsfigurer 

Rubin Stuk & Søn har hjulpet med at sende syv af flådens galionsfigurer på pension efter 200 års tro tjeneste. De gamle galionsfigurer af træ kunne ikke længere klare vind og vejr, og derfor har vi skabt nogle nye i polyester til at lede flåden vej for eftertiden.
Se billeder af processen her og læs meget mere om den spændende historie