Facadedekorationer er også en del af en facaderenovering

Facadedekorationer har altid været med til at give bygninger karakter. Ved en facaderenovering er det derfor også vigtigt, at have øje for bygningens udtryk og facadedelementer, hvad end de er simple og nutidige eller om de afspejler gamle dage. Uanset hvilke facadedekorationer du står med, har vi hos Rubin Stuk & Søn erfaringen til at renovere eller genskabe dem, således at du får en en fuld og gennemført facaderenovering.

Facadedekorationer ses ofte på ældre bygninger, og disse har været med til at adskille bygningerne fra hinanden – give dem et særpræg eller karakter om man vil. Facadedekorationerne er derfor også en del af selve facaden, hvorfor disse også må medtænkes i en facaderenovering.

Facadedekorationerne er med til at skabe helhed, og hvis de udføres rigtigt, kan bygningen få lov til at stå smuk og særpræget, som den engang var tænkt.

Facaderenovering er mange ting – læs mere her!

Facadedekorationer kan trække din facaderenovering ned

En renovering af facadedekorationer er ikke kun et æstetisk spørgsmål – det kan samtidig være nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager. En facaderenovering kan fx også være nødvendig, hvis facadedekorationerne er lavet i gips, da disse med tiden – grundet vind, vejr og rustne armeringsjern – vil være i stor risiko for at falde ned.

Læs mere om nedbrudte gipsdekorationer

Derfor er det vigtigt at få udført facaderenovering og facadedekorationer af erfarne fagpersoner, der bruger materialer til facadedekorationerne, der kan modstå det danske klima. Ellers kan renoverede eller genskabte facadedekorationer ende med at skade din facaderenovering – og det kan være farligt for både dig og din pengepung. Denne type facadedekorationer undgår du heldigvis med Rubin Stuk & Søn.

Vælg Rubin & Stuk for de bedste facadedekorationer

Uanset om dine facadedekorationer skal repareres, renoveres eller genskabes ud fra gamle ornamenter eller billeder, har vi hos Rubin Stuk & Søn erfaringen til at levere løsninger af bedste kvalitet, som vil holde mange år. Vi har erfaring med facaderenovering af både med ikke-fredede og fredede bygninger, og gennem mange års erfaring med facadedekorationer er du sikker på den fornødne ekspertise og æstetiske forståelse af en bygning.

Find vores kontakt her, og lad os høre om din fremtidige facaderenovering og facadedekorationer. Vi giver altid seriøse tilbud, der sikrer, din bygning igen tager sig godt ud.