Nedbrudte gipsdekorationer

Gipsdekorationer ser vi tit, når vi rundt om i landet skal udføre facaderenovering. Ofte er gipsdekorationerne nedbrudte pga. vind og vejr. For ligesom i dag, var der i ‘gamle dage’ også hurtige løsninger, der imidlertid ikke var langsigtede eller for den sags skyld spor sikre…og i sidste ende heller ikke billigere. Derfor er der god mening i at udføre en facaderenovering, hvor gipsdekorationerne erstattes af beton. Rubin Stuk & Søn har erfaringen!

Facaderenovering – Læs mere her

Gipsdekorationer er en smuk men farlig affære

Gips er et materiale, der er er let at arbejde med, hvorfor man kan skabe utroligt smukke gipsdekorationer. Samtidig er materialet billigt, og det betyder, at stort set alle kunne få råd til en smuk udsmykning af deres facade, når blot de valgte gipsdekorationer.

Når vi udfører facaderenoveringer konstaterer vi desværre gang på gang, at der for gipsreparationerne er stor nedstyrtningsfare ganske enkelt fordi, gipsdekorationerne ikke på sigt kan holde til vind og vejr. Omvendt oplever vi under facaderenoveringer også, at dekorationer udført i beton, modsat altså gipsdekorationerne behøver langt mindre eller måske slet intet renoveringsarbejde. Derfor tilbyder vi hos Rubin Stuk & Søn facaderenoveringer, hvor vi erstatter de nedbrudte og farlige gipsdekorationer med dekorationer i beton.

Med facaderenovering hos Rubin Stuk & Søn er du sikker

Hos Rubin Stuk & Søn har vi mange års erfaring med facaderenovering, herunder også udskiftning af nedslidte gipsdekorationer. Vi ved, at en grundig facaderenovering på sigt kan spare dig for bekymringer om sikkerhed ved din bygning og dine dekorationer. Samtidig ved vi også, at en facaderenovering kan have store økonomiske fordele for dig, idet vores løsninger altid er langsigtede og utroligt holdbare – modsat gipsdekorationer.

Har du på din bygning nedslidte gipsdekorationer? Så kontakt os allerede i dag, og lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan udføre en facaderenovering for dig. Vi kan let erstatte dine gipsdekorationer til betondekorationer.

Vi sidder klar allerede i dag til at hjælpe dig på vej. Find vores kontaktoplysninger her, og lad os komme i gang!