Stukreparation skaber fornyet liv

Stuk kan ligesom så meget andet blive mærket af tiden. Det gælder især, hvis man ikke har holdt stukken ved lige. Hos Rubin Stuk & Søn har vi stor erfaring med reparation af stuk, og derfor tilbyder vi stukreparation i såvel private hjem som offentlige bygninger – også selvom de måtte være fredede.

Stuk kommer kun til sin ret, hvis den bliver vedligeholdt. Ellers kan dét, der var ment som smuk udsmykning, komme til at ligne unødvendige buler. I nogle tilfælde kan det betale sig at udskifte hele stukken, men selvom din stuk er medtaget, betyder det ikke, at den “skal” rives ned – den kan også repareres.

Stukreparation kræver imidlertid stor erfaring. Dels fordi det er vigtigt at have respekt for den originale æstetik, men i særdeleshed også for at undgå lappeløsninger; de er grimme og kan ende med at koste dig mere end ny stuk ville have gjort.

Vi har hos Rubin Stuk og Søn stor erfaring med reparation af stuk – også på fredede bygninger. Vi har specialiseret os i flere arbejdsmetoder, således at vi uanset opgavens omfang og behov for særlige hensyn, kan gøre din stuk flot igen. Vi har stor erfaring med denne type arbejde, og du kan derfor være sikker på en løsning, der tager højde for det æstetiske udtryk, og som samtidig er vedvarende. Hos Rubin Stuk og Søn leverer vi ikke lappeløsninger.

Rubin Stuk & Søn kan påbegynde mindre opgaver inden for 1-2 arbejdsdage. Her starter vi med at vurdere din stukskade, og efter en uge er vi klar til at støbe den første gesims. Derfor: bestil gerne arbejdet mindst tre uger før den ønskede monteringsdato.

Står du med stuk, der trænger til en kærlig hånd, skal du ikke tøve med at kontakte os – vi sidder klar ved telefonerne hverdage fra kl. 8-14. Du kan se vores referencer, og du er også velkommen til at ringe og beskrive dit projekt for os.